The power of blended learning

Combine the best of both worlds!

In het laatste jaar switchten we massaal van offline leren naar online leren. Meer dan ooit zijn we ons bewust van zowel de voor- en nadelen van leren op locatie leren en online leren.

In dit webinar vertelt Kimberley van Tol, onderwijskundige, hoe organisaties de sterkste combinatie van 'blended learning" kunnen bepalen en "the best of both worlds" in kunnen zetten om hun medewerkers zo effectief en efficiënt mogelijk op te leiden.

Datum: 27 mei
Tijd: 15:30-16:30
Prijs: Gratis

Inschrijven kan via deze link.

Over Kimberley

Kimberley is al 10 jaar onderwijskundige. Sinds zij in 2010 afstudeerde heeft zij al veel onderwijs ontwikkeld voor verschillende onderwijsinstellingen voor volwassenenonderwijs (NCOI, Pluvo) in zowel Nederland als Canada. Daarnaast werkt Kimberley  dagelijks met studenten met beperkingen en weet zij dus precies waar de obstakels op de loer liggen bij het ontwikkelen van een online training.

Kimberley gelooft dat online onderwijs de toekomst is en helpt nu ook ambitieuze ondernemers met het ontwikkelen van een high-end online training volgens de principes van Universal Design for Learning. Daarnaast woont Kimberley in Canada, doet zij heel graag vrijwilligerswerk voor Second Chance Animal Rescue Society, en kampeert ze tussen de beren in haar vrije tijd.

Instagram: @kimberleyvantol / https://www.instagram.com/kimberleyvantol/?hl=en

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/kimberleyvantol/

Website: www.access-ability.nl

Schrijf je in
Neem contact op

Dank voor de interesse! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Oeps! Daar ging iets mis. Probeer het nogmaals.

Wij helpen je graag op weg

Sluit melding